Kerülj közelebb Magadhoz!

” A halottak az élők emlékezetében élnek tovább.” /Cicero/

Képzeld el, hogy mint egy mozifilmet végignézheted a saját temetésedet! Tudom! Tudom! Kicsit morbid a gondolat, de mindjárt megmagyarázom! Képzeld el, ahogy az emberek körülállják a koporsódat és te látod és hallod őket! Ahogy csendesen ott fekszel arra várva, hogy a ceremónia véget érjen, ők őszintén elkezdenek beszélni Rólad.

Mit szeretnél hallani?

Hogy szeretnéd, hogy az emberek emlékezzenek Rád?

Mi maradjon meg a fejükben Rólad?

A sajtó hemzseg az olyan cikkektől, amelyek arról szólnak, hogy 2016 milyen kegyetlenül ragadott el tőlünk jó néhány fantasztikus tehetséget, népszerű művészt és legendát. George Michael, David Bowie, Alan Rickman, Umberto Eco, Gene Wilder, Zaha Hadid, és a magyarok közül Eszterházy Péter, Psota Irén, Zsigmond Vilmos, Csoóri Sándor, Józsa Imre, csak hogy néhány nevet említsek a nagyon hosszú listáról. (Egy részletesebb listáért kattints a Wikipedia oldalára!) Ezeket a cikkeket olvasva a rohanó, lüktető világ megáll egy percre és megemlékezik ezekről az emberekről és mindarról, hogy hogyan járultak hozzá munkásságukkal a világ jobbá tételéhez, megszínesítéséhez.

Ők elbúcsúztak, de TE MÉG ÉLSZ! 2016 lassan búcsút int és 2017 a küszöbön álldogálva már türelmetlenül bebocsátásra vár. Gondolkozz el egy kicsit! Mit szeretnél? Hogy szeretnél megmaradni az emberek képzeletében? Gondolkozz és 2017-ben cselekedj! Lapozz egy új oldalra életed könyvében és írd/rajzold/álmodd meg a saját történetedet! Kerülj közelebb ahhoz az emberhez, aki lennél szeretnél!

Bőségben, Szeretetben, Nevetésben, Célokban, Növekedésben és Hibákban gazdag Boldog Új Évet kívánok Neked!

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s